Tom

I alt: 0,00 kr.

Underhyleren.dk

Billige Boxershorts og Underbukser inklusive fri levering

Handelsbetingelser

Produktinformation

På underhyleren.dk finder du alt information om varen. Hvis du mangler information er du velkommen til at kontakte os.

underhyleren.dk er en godkendt webshop

Priser

Underhyleren.dk må gerne ændre prisen på varerne på hjemmesiden. Efter bestillingstidspunktet er varens pris dog gældende. Alle priser på siden er inklusive moms.

Bestilling

Når varerne er bestilt hos Underhyleren.dk, bliver de behandlet i løbet af 1-5 hverdage. Afsendelse foregår en til to gange om ugen. Vi optimerer logistikken og passer på miljøet.

Betaling

Betalingen foregår enten via bankoverførsel eller MobilePay. Fortæl os, hvis du ønsker andre betalingsmåder.

Reklamation og fortrydelsesret

Du kan returnere dine varer op til 14 efter du har modtaget varerne. Hvis du på et senere tidspunkt er utilfreds med dit køb, kontakter du blot Underhyleren.dk.

Privatlivspolitik

Persondatapolitik

Oplysninger For at du kan handle med os, har vi brug for følgende oplysninger

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Alle data behandles iht. Persondataloven.

Opbevaring Personoplysningerne registreres hos Underhyleren.dk og

opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset
adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk - hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på hjemmesiden.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvem har adgang

Underhyleren.dk ansatte har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Underhyleren.dk er Grzegorz Nowak, medejer.

Tredjemand Oplysninger afgivet til Underhyleren.dk videregives eller sælges på ingen

måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.
Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigelse & indsigt

Som registreret hos Underhyleren.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til (virksomhedens juridiske navn) via e-mail (e-mail-adressen).

Klage Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til

Grzegorz Nowak, kontakt@underhyleren.dk. Hvis det ikke lykkedes at finde en løsning, kan du indgive klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. Dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.

Tvist Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

ODR Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere.

ODR stå for Online Dispute Resolution (online-klageløsning).

For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet.

Formålet med ODR platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden.

Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til f.eks. en italiensk virksomhed der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.

EU’s OnlineDisputeResolution:

Er der noget galt med din ordre, eller lever den ikke op til dine forventninger,

kontakt os da venligst, så vi sammen finder en tilfredsstillende løsning.

I henhold til loven skal vi henvise til flg. link - hvis ikke du ønsker at tale med os først;

http://ec.europa.eu/consumers/odr/